Skuruberget`s Bonnie.

Skuruberget`s Bonnie i stand. Rypa sitter rett nedenfor henne..

Reg.nr. NO36159/18

CL: FRI PRA: FRI

HD: 

 

Beste utstillingsresultater:

EXCELLENT JK 2JKK på Fellesutstillingen på Motangen, Sørum 11. mai 2019. D. Jørn Presterudstuen.

Tiden hos oppdretter.

Skuruberget`s Bonnie 8 uker gammel.

Bonnie var ei kosete og livat dame her hos oss, og hun ble født som nummer fem i kullet!! Ønsket fra eier var ei som var rolig, men den roligste var ikke den som tok tak i hjerterota hos herremennene som skulle plukke ut valp... Det ble Bonnie! Som de fleste andre valper var det liv i frøkna, og det er jo slik det skal være!!

Utvikling.

Bonnie fikk EXC JK 2JKK 11. mai 2019. Nesten 15 måneder gammel. Hun er den som har mest fra mor Alisha..

Pr. 22. oktober 2018. Bonnie kom til Nesbru, og eies av Ludwig. Men i valpetiden bor hun hos datter og svigersønn, som har to herlige småfrøkner. Hun har det som den berømmelige plommen i egget, og kan tilbringe masse tid på egen øy til og med! Hun er den eneste i kullet som har fått erfare vepsestikk, og de hadde en del problemer med bilkjøring. Hun har også vært på jakt, men var ikke så glad i skudd. Vi har sett en flott video av ei frøken som tok stand på rype og var helt i ro da rypa fløy! Imponerende!!!!

Pr.2. juni 2019: Bonnie er, som sine søsken, en dyktig viltfinner, og hun har en familie som er veldig glad i henne! Hun har debutert på Fellesutstillingen med EXCELLENT JK 2JKK. Dyktig ført av unge Milly!! Også Bonnie har gjort unna løpetiden, men dessverre fikk hun kraftig innbildt svangerskap etterpå! Vi håper dette blir bedre etter neste løpetid!!