Skuruberget`s Zita.

Skuruberget`s Zita 7 måneder gammel.

Reg.nr. NO36157/18

CL: FRI PRA: FRI

HD: A

 

Beste utstillingsresultater:

EXCELLENT JK på Fellesutstillingen på Motangen, Sørum 11. mai 2019. D. Jørn Presterudstuen.

 

VALPESHOW:

Elverumsutstillingen 12. august 2018. Lovende. D. Trygve Heyerdahl.

Tiden hos oppdretter.

Skuruberget`s Zita 6,5 uker gammel.

Zita var veldig god, og en av de roligste i starten, men dette jevnet seg ut etter hvert. Hun var sist ut til å bli født av valpene i dette kullet, og hun kom lenge etter den nest siste! De var vel jevnt ville alle sammen på et gitt tidspunkt.. Ei god frøken, og ikke minst vakker! Mens hun var her likte hun veldig godt å bli støvsuget🙂 Kari plukket seg tidlig ut Zita, og gleden var stor da det ble klart at hun ble hennes!!

Utvikling.

Zita 12 måneder gammel.

Pr. 22. oktober 2018.  Zita er hos Kari og Øyvind på Nordstrand i Oslo. De har stor hage og jaktterreng på Røros, så Zita har det flott!!

Også Zita var med på valpeshow på Elverum i august. Hun fikk fin kritikk, og lovende! Zita debuterte i fjellet med glans. Viste stor iver og holdt god kontakt. Allerede 3. dag tok hun skikkelig stand og spikret rypene til de nådde frem. Rypene trykket dårlig og da de fløy sprang hun etter, men kom raskt tilbake og utredet. Senere kom hun løpende, tverrvendte og tok stand igjen. Fant ikke fugl, lette og lette og til slutt fikk hun reist en enslig rype (ikke steggen). De fikk skutt, men bommet. Så dette her er meget lovende!!

Pr. 20. juni 2019. Zita fortsetter å være en viltfinner når de er i fjellet! De har også vært på kurs på avstandssitt og innkalling, noe som gikk bra, men å lære å snu henne på fløyte var ikke fullt så enkelt. Zita debuterte på Fellesutstillingen i mai og fikk EXCELLENT! Dessverre mistet hun sin turvenninne her om dagen. Lyngåsen`s Miri var datter av Skuruberget`s Troll, og nesten 12 år.