N UCH Skuruberget`s Q 2.

1AK på Ringebuprøven 22. august 2021. Nå N UCH. Foto: NESK.

Tittel:  N UCH

Reg.nr. 36154/18

CL: FRI PRA: FRI

HD: A

NESK Avlshannhund!

 

Navnet skrives Q II, men det gikk dårlig med skriften vi bruker på overskrift...

 

JAKTPRØVER:

1AK Ringebuprøven 22. august 2021. D. Jan R. Tunby.

Kritikk: " Q II jakter i prima fart, stil og aksjon, og får med seg enormt med terreng i bredde og dybde i god kontakt med fører. Fortsetter senere sitt meget gode søk. Fester stand, går villig på uten resultat. Ny stand i samme område. Når fører kommer til, letter ryper på kloss hold, er komplett rolig i oppflukt og skudd. Ny stand, reiser kort rype presist. RIOS utreder korrekt. I senere slipp ny stand, justerer seg til ny stand. Reiser djervt ryper presist foran. Er komplett rolig i oppflukt og skudd. Utreder. Apportbevis fremvist. En glimrende viltfinner som i dag får 1AK. Karakterer: 666444 "

2AK Ringebuprøven 20. august 2021. D.

2UK Ringebuprøven 24. august 2019. D.

  

Beste utstillingsresultater:

EXCELLENT BK 1BKK CK CERT 2BHK på Østerdal FHK sin utstilling på Savalen 17. juli 2021. D. Terje Bjærum Eriksen.

EXCELLENT BK 2BKK CK Spesialutstillingen i Sømådalen 10. juli 2021. D. Jørn Presterudstuen.

EXCELLENT BK 1BKK CK CERT 1BHK BIR 2BIG på Høland JFF sin utstilling i Høland 20. juni 2021. D. Trygve Heyerdahl.

EXCELLENT BK 3BKK CK på NESK sin utstilling i Østfold 5. juni 2021. D. Hilde Kvithyll.

EXCELLENT BK 1BKK CK 2BHK CERT på Østerdal FHK sin utst. på Savalen 18. juli 2020. D. Rune Tyvold.

EXCELLENT BK 4BKK CK på Spesialutstillingen i Sømådalen 11. juli 2020. D. John Smedbakken.

EXCELLENT BK 2BKK CK 3BHK R.CERT på Spesialutstillingen 31. mai 2020. D. Leif Ragnar Hjorth.

EXCELLENT JK 1JKK på Fellesutstillingen på Motangen, Sørum 11. mai 2019. D. Jørn Presterudstuen.

 

VALPESHOW:

2BHK på NESK Spesialutstilling i Sømådalen 14. juli 2018. D. Petter Steen.

Tiden hos oppdretter.

Q II ca. 5 uker gammel.

Q II var den førstefødte i dette kullet. En herlig fyr i valpeflokken! Jeg var litt redd for at han ville bli en kar med mye lyd i, for han stod mye på valpegrinda og ga sterkt uttrykk for at han ville på armen... Men dette gikk heldigvis over🙂 Han brukte mye tid på å måle krefter med Otis, men når Pernille P ville bråke med ham - da ville han på armen!! Da han ble hentet ble han puttet rett i bilen med pappa Tee og halvbror P. Ikke et knyst! Han godtok den nye situasjon på direkten!!

Utvikling.

Flotte Q II juli 2020.

Pr. 22. oktober 2018.  Q II er da parringsvalpen i kullet, og han bor på Skedsmo sammen med Tor Espen og familien, sin far Tee og sin halvbror P. Q II har vært med på valpeshow i regi NESK i Sømådalen i juli, hvor han fikk flott kritikk! Han sekunderte ganske tidlig! Han har også vært med Tor Espen en del på fjellet i høst, og da han endelig ble sluppet, fant han ryper og gikk etter som en kule!! Og denne karen går stort - foreløpig.... Det blir nok bedre med litt erfaring og alder vil jeg tro🙂 En veldig snill og god hund, sier Tor Espen!!

Pr. 20. juni 2019. Fortsatt er Q II godgutten til mor og en habil fuglehund! Han har gått to prøver i vår med flotte tallkarakterer og masse slipptid. Men, det var dette med at fuglene også må være til stede da... På Fellesutstillingen i mai slo han broder Otis og Fikk EXCELLENT JK 1JKK! Også Q II trenes jevnt, og Tor Espen har med seg far og sønn på jevnlige sykkelturer.

Pr. 20. juli 2020. I august 2019 fikk han 2UK på Ringebuprøven. Og foreløpig i 2020 har han vært på tre utstillinger. 3BHK CK og Res. CERT, CK 4BKK og CK 2BHK og CERT. Flotte resultater!! Og vi kan skrive under på at dette er en skikkelig godgutt i tillegg til alt det andre 🙂