Skuruberget`s Zeppo.

Zeppo med far og gamlehunden på jakt.

08.08 - 2009 til 04.11 - 2019.

Reg.nr. NO52003/09

HD: A  CL: FRI

 

Ole Petter ringte 20. august 2016 og fortalte at Zeppo er akkurat den samme gutten som kom oppover til Alta med fly for snart 7 år siden. En lettere versjon enn sine brødre, men husets matglade solstråle! Går som ei kule og aldri sårbent. Nå ser de frem til jakta, men det er rimelig fugletomt der oppe i år, så de ser frem til opplevelsen og ikke skutt fugl! Herlig å høre at alt er bra med gutten som var her lengst! Tusen takk for en koselig samtale, Ole Petter!! Det satte jeg stor pris på!

 

 

Skuruberget`s Zeppo er den tredje i kullet som er i Alta.

Skuruberget`s Zeppo.

Zeppo liker teltlivet!

Zeppo var igjen her hos oss en del lenger enn de andre valpene da han ble avbestilt helt på tampen.. Men så meldte det seg en kar fra Alta, og etter å ha sjekket litt rundt, reiste den lille kroppen oppover med fly! Det tror jeg seriøst er det verste vi har gjort!! Jeg fulgte med på dataen når flyet hadde landet, og det kom da umiddelbart melding fra Ole Petter om at han hadde en glad og fornøyd valp i sine hender!! Hadde ikke han meldt seg så hadde Zeppo blitt her!

Han kom da til far og to barn, som umiddelbart elsket ham! Og han er i aktivt bruk, nå som da! De lå i telt på Finnmarksvidda mens de jaktet, og ei hytta hadde de også der inne inntil den brant ned! Men Ole Petter vil sette opp en ny!

Den største skrekken var da Ole Petter ringte og fortalte at Zeppo og gamlehunden hadde forsvunnet... Han hadde snudd ryggen til et sekund, og bare sett sporene som forsvant innover vidda!! Så da var det scooterleting over et stort område. Sporene bare fortsatte og fortsatte.. Etter vel et døgn og en dørgende sliten eier, hadde det kommet en same med to stk. ES. Joda, de hadde nok hatt det flott i frihet der på vidda!!

Ole Petter har vært veldig flink og ringt meg med oppdateringer de siste årene, eller bare for å prate litt! Hans største ønske er å få en valp etter Zeppo, og jeg må jo bare forklare at det er ikke lett når han ikke har vært på en eneste prøve eller utstilling! Men Zeppo har et nydelig gemytt, og han er en stortgående og ivrig jakthund. Han har A - hofter og er fri for CL. Han kan være bærer av PRA, men kan like godt være fri. Dette må testes. Det er uansett ingen fare dersom tispa er fri!! Jeg kan garantere at dette er bra jaktblod, så dersom noen er interessert så gi meg beskjed!!

Dessverre taklet ikke Zeppo overgangen med ny valp i hus, og hele gutten ble bare stress. Jeg er veldig glad for at noen innen familien takket nei til å ta over eierskapet! Det hadde ikke vært riktig for Zeppo som passerte 10 år med nesten 3 måneder! Så Ole Petter tok i denne situasjonen en riktig, men veldig trist, avgjørelse! Vi kommer alltid til å huske Zeppo, og synet der han og buret forsvant på rullebåndet på Gardermoen for sin flytur til Alta, sitter fast den dag i dag!