Skuruberget`s Steppi.

12.08 - 2003 til 26.01 - 2013.

Reg. nr. 16452/03

HD: A  CL: FRI

 

UTSTILLING:

 

BIM på valpeshow Fellesutstillingen 2004. D. Rolf Lindgren.

  

 

 1JK  2. JKK  HP på Røros 6. juni 2004. D. Irene Krogstad.

 1JK 1.JKK HP Folldal 1. august 2004. D. Rune Malmberg.

 1AUK 1. AUKK HP 3. AKK CK 5. BTK Vikingskipet 19. november 2004. D. Trygve Heyerdahl.

 1AUK 1.AUKK HP Fellesutstillingen Ekeberg 8. mai 2005. D. Siv Sandø.

 1AK CK Vikingskipet Hamar 19. 11. 2006. D. Morten Berg.

 

Steppi var på et par jaktprøver, men hun var den i kullet som ikke gikk stort nok i den sammenhengen. En formidabel viltfinner var hun! Hun gikk etter de stortgående hundene og fant fuglene de løp forbi. Vi har vært med Steppi på jakt flere ganger og kan ikke skjønne annet enn at det var selve prøvesituasjonen hun ikke trivdes med! Hun gikk flott!!

 STEPPI HADDE APPORTBEVIS.

Skuruberget`s Steppi kom til Dalholen, og hun hadde et fantastisk liv til hun ble borte i januar 2013. Hun var da så godt som blind og hadde sukkersyke.

Minner om Steppi.

Skuruberget`s Steppi.

Steppi har vi fulgt hele hennes liv!! Takket være at vi solgte henne til Lars og Grethe på Fjellsyn Camping på Dalholen. Der endte vi opp med å lage oss et krypinn av en av deres gamle hytter oppe i lia på andre siden av dalen!

Første gang vi møtte igjen Steppi var i Påsken 2004. Da vi kom hjem til dem ble jeg omtrent kneblet av en ellevill, overlykkelig frøken som helt klart kjente oss igjen!! Det føltes så godt!! Siden møttes vi nesten hver gang vi var oppover, og det var flere ganger i året. Vi bodde på campingen, og vi fulgte henne i årene som fulgte. Like glad hver gang vi møttes med etterfølgende rundvask!! Vi var med Lars, Marte og Steppi på jakt og trening, og Steppi gikk flott!!

Vi møttes også på utstillinger hvor Steppi viste hvilken flott tispe hun var! Det var et godt, sosialt fellesskap!

I oktober 2007 nedkom hun med sin sønn, ES Dallykkja`s Miraculix. Far var Ørsnipa`s Clint. Husker godt at veterinæren deres sa at hun var tom, men der kom det jammen en liten herremann likevel!! Så mor og sønn har levd sammen til Steppi ble borte i 2013.

Hun utviklet sukkersyke, og øynene begynte å bære preg av dette. Det er ikke godt å si om dette var grunnet sukkersyken eller om det var PRA... Hun ble aldri 100% blind, og dette var rimelig likt hvordan det utviklet seg hos hennes kullbror, vår Freddie.

Bildet er tatt siste gangen hun besøkte oss på hytta, og vi kommer aldri til å glemme personligheten Steppi!! Jeg felte tårer da hun ble borte, og Grethe felte sine tårer da Freddie ble borte.. Vi fulgte hverandre tross alt ganske tett!