Skuruberget`s Troja.

Skuruberget`s Troja 7 måneder gammel med eierinne, Ida.

Reg.nr. NO36158/18

CL: FRI PRA: FRI

HD:

 

Beste utstillingsresultater:

 

VALPESHOW:

Elverumsutstillingen 12. august 2018. Lovende. D. Trygve Heyerdahl.

Tiden hos oppdretter.

Skuruberget`s Troja 6, 5 uker gammel.

Troja var den minste, og nummer to, da de ble født, men dette jevnet seg fort ut. Hun var også den roligste lenge, men det jevnet seg også ut! Hun var ei godjente, men så fant hun ut at hun hadde tenner. Og de ble brukt for å si det sånn!! Hun hang godt fast i alt som het klær...

Utvikling.

Skuruberget`s Troja 7 måneder gammel.

Pr. 22. oktober 2018. Troja kom til Ida i Stange, og hun skulle få hjelp av sin far til å begynne med. De hadde fått jakt i Dalsbygda og alt var i boks. Dessverre ville det seg ikke slik. Far var med på litt sosial trening med Troja, og han var med på valpeshow i Elverum i august. Fantastisk til å stille opp. Men så fikk han et hjerteinfarkt i beg. av september. Trist, veldig trist!! Men dette klarer du, Ida!!! Troja har flere hundevenner, og hun er med Ida og kjæresten på jakt. Han har også fuglehund, men ikke samme rase!

Pr. 20. juni 2019. Troja har også våknet for fullt på fugl, og hun er også en skikkelig viltfinner! Nå om dagen gjelder det å få sauerenhetsbeviset slik at hun kan få mosjonere seg på treningsterrenget på Nordhue! Hun har også lagt første løpetid bak seg!