Skuruberget`s Sting.

Nydelige Sting. Foto fra Laila!

08.08 - 2009 til 15.12. - 2014.

Reg.nr. NO52004/09

CL: FRI

 

UTSTILLING:

2JK Fellesutstillingen, Bogstad Camping 08.05. 2010. D. Aase Jacobsen.

Skuruberget`s Sting havnet til slutt i Moss etter omplassering. Dessverre fikk han kreft og er borte.

Minner om Sting.

Bilde fra Laila av herlige Sting.

Sting var dette kullets Freddiekopi. En elskelig og rolig herremann!! Han kom til Moss, men ble etter få år omplassert sammen med deres andre ES. De tok seg nok vann over hodet med to valper nesten samtidig.. Og vi mistet kontakten med dem!

Men da jeg tilfeldigvis oppdaget at den andre hunden hadde fått ny eier vekket det mistanke, og jeg tok kontakt med ham for å høre om det samme hadde skjedd med Sting.. Han sjekket litt rundt og jeg fikk et navn og en adresse! Da ble kontakten opprettet og endelig kunne vi få følge ham og hans koselige nye eierinne!! Hun elsket Sting over alt på jord.

Sting hadde det som plommen i egget hos Laila, og han fikk et flott år hos henne før hun tragisk nok mistet ham grunnet svulster i lever, milt og lunger. Jeg fikk også greie på at han var operert fordi han hadde spist stein hos sin forrige eier.

Jeg er så glad jeg fikk treffe ham igjen sommeren før han ble borte!! Halen gikk med en gang han hørte og så meg da han kom ut av bilen, og det var så rørende at jeg har ikke ord!! Så denne utgangen var så utrolig trist!!