Skuruberget`s Martin.

18. 02. - 2005 til 20. 09. 2014.

Reg.nr. 03311/05

HD: D  CL: FRI

 

UTSTILLING:

BIR og BIS-valp Vestfold Fuglehundklubb sin utstilling på Nøtterøy 19. juni 2005. D. Torbjørn Granheim.

Kritikk: " 4 mnd. gammel hann av god type. Godt rase- og kjønnspreg. Godt skåret hode med god parallelitet. God overlinje og underlinje, med god benstamme som er godt vinklet. God pelskvalitet, korrekt bitt, steiner på rett plass. Meget effektive bevegelser. Trivelig gemytt. Meget lovende valp. "

1JK 3JKK Vikingskipet Hamar 20.11. 2005. D. Vigdis Nymark.

Skuruberget`s Martin 7 uker gammel. Martin kom til Tønsberg hvor han var høyt elsket til han døde høsten 2014.

Minner om Martin.

Martin var Freddiekopien i dette kullet. En rolig, sindig og utrolig god valp!! Vi hadde egentlig ikke så mye kontakt oppigjennom, for det er ikke like enkelt når familiesituasjoner endrer seg. Men Martin kom godt utav det og klarte situasjonen godt! Så ble det fjernet en del kuler, og deretter ble milten angrepet samme året han ble borte. Men, det var hjertet som sviktet.

" I går dro en fantastisk venn til stjernene. Det var hans tid og kroppen var sliten. Han led ikke og var i full vigør med raid i fjellheimen på torsdag. Lørdag morgen var han ikke seg selv på morgenturen og la seg ned i fanget og orket ikke mer. En rask tur hos veterinær og han sa at han var døende. Vi hjalp han med det siste steget. Martin var en fantastisk hund som imponerte alle med sitt utrolig gode lynne og sine kosete behov. Til og med en gråtkvalt veterinær. Takk for at dere brakte Martin til verden og at jeg fikk et fantastisk hundeliv. Esben. "

Vi vet at Martin er dypt savnet, og Esben skrev også for en stund siden da kullet ble 11 år: " Mer fantastisk personlighet enn den Martin hadde har jeg aldri vært borti! " Jeg dumpet borti sønnens Instagramkonto, og der lå det bilde av Martin med en ung manns tydelige sorg i kommentaren. Samtidig som det er vondt så føles det så godt å vite at han var så høyt elsket!!